The Sound of My Heart The Sound of My Heart: segmen : BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

Monday, February 13, 2012

segmen : BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU


hai awak awak yang tengah baca nih :] brother BA ada buat segmen baruuu ~ jom join !

kenapa korang kena baca blog nih :

korang kena baca sebab .... errr sebab apa yaaa ? sebab tuan blog nih suka bercerita tentang apa yang dia nampak .. bukan tentang diri sendiri jea .. banyak yang berlaku di dunia , banyak jugaa nak diceritakan :)

entry menarik pernah aku buat ? emm aku rasa banyak .. haha tapi yang menarik pada aku entry jangan mudah buruk sangka kat orangg .. apa yang menarik dekat entry tuh ? sambil menaip , hati terasa sebakk .. muahaha malas den nak crito panjang panjang :D

ok done !

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

15 comments :

Fendy said...

singgah dan follow sini..
jemput singgah yer..jgn malu2


http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak! Harap Singgah Blog Kite Jugak K... Hee

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Diera Tekikushika said...

hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

Zaki Muhammad said...

Salam dari segmen Abg Ben ni :)
hihihi singgah sini
pandang kanan, kiri, atas, bawah dan ikut kamu :)
jom jenguk2 saya pulak.

http://zetchixy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

cinnamon.com said...

Salam,dr segmen BEN..FOLLOW SINI JUGA..

Pka Rahim said...

hi! singgah dari blog abg ben :)
dari segmen yang sama.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

karmilaillang said...

singgh cni tambah ilmu =)

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

cik Lily said...

Hai, salam perkenalan!
JEmput singgah ke belog cik Lily!!!
Dari segmen yang sama~

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu

-datang singgah dari segmen abg ben
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

hudahassan ^^ said...

bw dari group yg same :)

Rocker Hearted Girl said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Jika sudah follow blog saya, terima kasih.. Jika belum, follow yea.. Sy datang untuk follow kamu.. :)

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

^^eKaTiKaH^^ said...

hai hai hai. singgah sini dari segmen yg same. salam perkenala.. hehe :)

#Happy berblogging :)

9n0L4 said...

dari blog BA terus lepak sini. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)