The Sound of My Heart The Sound of My Heart: Trip to Terengganu *last day

Saturday, July 30, 2011

Trip to Terengganu *last day

heyy guyss ! im back ~ haha

ok last day ~ ahad ,24 July .. kami agak sedih nak tinggalkan Terengganu nie .. rasa macam nak duduk sana seminggu ! sedih nak tinggalkan homestay tuh .. walaupun ada yang tak nak dah tinggal kat situ .. aku tidak mengerti .. haha

jom skodeng entry Ziela Matts last day in Terengganu

ok aku ngan mber mber pakai baju oren atau lebih dikenali dgn baju PJ .. sedondon uu baju ngan tali kasot ii .. haha


see see ~ tuka tali ijau ngan kaler oren .. baru kena ~ haha


ok ! destinasi pertama .. shopping kopok ! haha tp aku tak beli .. dah muak kott .. hee ~

aku beli sos jea .. haa unik tak aku .. aku tahu sos yg jual kat sana takde kat JB so , aku beli la sebotol .. hehe

haa lepas shoping tuh , kami pergi kilang proses tembaga + kilang batik .. dapat tgk cara buat semua tuh .. agak jakun la kann ~

lepas tuh ape lagii .. kita makang makang laa .. haha tp serius , aku tak sangka makcik tuh bole nak bersikap kurang ajar .. tau la kami nih bukan org ganu .. jgn la sombong sangat mak cik oii .. kang kami tak dtg sana lagii .. terok bisnes mak cik nanti ..


jom cuci mata tgk gamba !



























yeahh lepas makan kita pegii tempat penyu .. kat Rantau Abang kalau tak silap aku .. bez kott pegi situ dapat pegang anak penyuu ~ comel macammm sayaa .. HAHA







lepas tengok penyu kami terus gerak balik JB .. malam tuh berhenti solat n makan .. perut dah berkeroncong .. macam macam irama dah .. haha



yeahh lepas makan tuh yg best ! dalam bas kami semua menggila .. haha


member aku yg comel nih , Aida telah membuat satu plan .. kebetulan ahad tuh befday secret admire dea .. plan awal dea nak main gitar untuk si dea tuh .. tp plan tak menjadi .. orang lain mainkan lagu 'Happy Birthday' .. kami semua terpekik terlolong dalam bas tuh ..

walaupun plan nye agak huru hara and last minute .. tp last last Aida dapat bunga dari si dea tuh .. aww so sweet tau Aida ~ saya TER nanges tgk kemanisan korang .. haha



haa itu dea iqram dinzly versi JB marii .. haha jom kenal ngan Apish Nyekk !


habis jea semua tuh , kami tido .. haha sampai skola dalam kol 2 am .. mmg penat giler .. tapi syiok la kann ~ hehe


jom skodeng trip hari pertama dan hari kedua !


eh Julyana Atika pun ade update sikit tau pasal trip nih ~


macam macam memori kat sana ..


-aida and apish


-photoshoot jue ngan ady tepi pantai


-deq aiey n 'tutt'


-memekak ngan gitar


-memori tepi pantai ~


-kebodohan aku meluahkan segala nyee ~ !


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 comments :

apish_hc said...

HAHAHAHAHAHAHAHA .

♥ julyana atika said...

segann mak tauu . haha
- tq pomot an bloggg <3

cieda said...

"-kebodohan aku meluahkan segala nyee ~ !"

takk bodoe la raje , nengukk , ape faedahnye awkk wat ca ue ^^

eqbalzack said...

salam,
abg eq singgah sini..salam ramadhan dan selamat berbuka puasa...