The Sound of My Heart The Sound of My Heart: 2011 KE 2012 – SEBELUM DAN SELEPAS !

Saturday, December 31, 2011

2011 KE 2012 – SEBELUM DAN SELEPAS !

selamat tahun baru semuaa :]

wahh lama tak juin Bro BA buat segmen .. hihi nak juin ? click here


sementara menunggu berakhir nya tahun 2011 ,perkara yang aku buat :
  1. duduk menghadap tv :>
  2. tiba tiba teringat tahun 2012 aku akan menduduki SPM ! sherammnih !
  3. teringat jugak 01hb ulangtahun kelahiran ayahanda ku yang ke 61 :'> tapi umur dea tak panjang :'>
  4. dan azam aku satu jea , tak mau malas malas study lagi .. haha ^^
my late father yang very the kacak ! haha (kat jepun)


p/s : Happy New Year guys :> apa azam korang ? hihi
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

12 comments :

cik bell (: said...

happy new year dear :)

Lady Milo said...

selamat merealisasi azam 2012!! :-) semoga tahun 2012 lebih bermakna, lebih berjaya!

( ^_^ )

http://lady-milo.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-selepas.html

Fiza said...

gud luck spm
wish me luck 4 pmr~

Yasmin Aris ♥ said...

hehehe . selamat tahun baruu ! :)

siti hidayah said...

Happy New Year :)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

SiKecilMirmO said...

Gudluck ! ye, study betol2.. dan jugak, takziah untuk arwah..

9n0L4 said...

Al Fatihah untuk arwah. semoga dicucuri rahmat Allah sentiasa. doa byk² eh. dah follow blog ni. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

QasehnyaRania said...

dari segmen yg sama jugan follow u..
jom singgah
http://lobaksusue.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Cik Niza said...

hyeee...singgah sini...
done --> 342
hehe :)

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

Follow Niena semula k .. =)

@juera said...

slmt thn bru ^^

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

happy new year..walaupn dah hari ke 3..hehehe